Пожалуйста!
Beetroot Salad
beetroot
100 g Unsalted Butter
Salt
Pepper
Oregano
Balsamic vinegar
Olive Oil
basil leaf
Thyme
spring onion
Spanish Onion
Bay leaf
1.Once you have cooked your beetroots you can make the dressing.
2.Put a fairly heavy based non-stick pan on high heat.
3.Melt 100g of unsalted butter.
4.Add a bit of salt and pepper, 1 tablespoon of very finely chopped oregano and about 2 tablespoons of balsamic vinegar, stir and leave.
5.In a glass bowl put some fresh basil leaves, fresh thyme, fresh oregano leaves, spring onions/shallots, some Spanish onion and bay leaves.
6.Then add a little bit of live oil to gloss the leaves and incorporate all the flavours, toss and add
7.the beetroot.
8.Put the salad on a plate, aiming from the centre of the plate and working upwards.
9.Take the dressing and spoon it around the plate, then over the salad.
10.Put a bit more olive oil on the plate to give the salad a two-tone effect which makes the salad jump out at you.
11.Serve the salad straight away as the dressing is hot.
12.If you want to make this dish as an entrée not as a side dish you can crumble some Australian fetta over the top and serve with fresh bread.
А это перевод
Винигрет
100 г сливочного масла
Соль
Перец
Орегано
Бальзамический уксус
Оливковое масло
базилика листья
Тимьян
зеленый лук
Испанский лук
Лавровый лист
После того как вы приготовили ваш свеклы можно делать повязки.
Положите на довольно высокую основанные антипригарной сковороде на сильном огне .
Растопите 100 г несоленого сливочного масла.
Добавить немного соли и перца, 1 столовая ложка мелко нарезанного очень орегано и около 2 столовые ложки бальзамического уксуса, перемешать и оставить .
В стеклянную емкость положить свежие листья базилика, свежего тимьяна, листьев свежего орегано, зеленым луком / лук-шалот, какой-нибудь испанский лук и лавровый лист.
Затем добавьте немного масла, чтобы жить глянец листьев и с учетом всех вкусов, бросать и добавить
свекла.
Положите салат на тарелку, направленный от центра пластины и рабочих вверх.
Возьмите соусом и ложкой его вокруг пластину, затем на салат.
Положите немного оливкового масла на тарелке, чтобы дать салат два тона эффект, который делает салат выскочить на тебя.
Подавать салат сразу же, как соус жарко.
Если вы хотите сделать это блюдо, как entrée не в качестве гарнира можно крошить некоторых австралийских Фетта сверху и служить со