He traditional Kazakhstan food revolve around mutton and horse-beef as well as sour-milk...

0 голосов
143 просмотров

He traditional Kazakhstan food revolve around mutton and horse-beef as well as sour-milk products which are closely associated with nomadic way of life. The main dishes of Kazakh cuisine are as follows:cooked mutton and horse-beef (beshbarmak),kuyrdak (fried mutton pluck), horse-beef delicatessen(chuzhuk,kazy,zhal,zhaya), sheep s milk,cow s milk and the products(katyk,kurt,irimshik and mare s milk .Appearance of flour in the Kazakh diet renewed the traditional dish-beshbarmak,which began to be served with large pieces of rolled dough. Other dishes appeared, like kuimak, kattama oima-puff flat cakes fried in oil. The Kazakh cuisine is also remarkable for tasty plov - cooked of rice and mutton. And, of course,no feast goes without strong and tasty creamed tea.
Маған осы тексттің қазақша аудармасы керек.Бәрі дұрыс болу керек.


Английский язык (12 баллов) | 143 просмотров
Дан 1 ответ
0 голосов

Он традиционный  Казахстанская  продовольственная  вращаются вокруг баранины и конины-говядины,а так же кисломолочные продукты , которые тесно связаны с кочевым образом жизни.
Основные блюда  казахской кухни являются  следующие варенная баранина  конина  бешбармак , куырдак ,жаренный бараний Ливер  говядина деликатесная , шужик .казы , жал ,жая ,  очечье молоко коровье молоко и продукты  катык ,курт , iрiмшик, и кобылье молоко. Появление муки в казахской диете возобновили традиционное блюдо  бешбармак , который начал подавать большие куски  расскатаного теста. В казахской кухне также примечательный вкусный плов - приготовленный из риса и баранины. И конечно . праздник не обходится  без крепкого вкусного чая со сливками

(20 баллов)