Victor works as a waiter at the restaurant «Russian Style». It is a big restaurant in the...

0 голосов
272 просмотров

Victor works as a waiter at the restaurant «Russian Style». It is a big restaurant in the centre of the city. The dining room of the restaurant is decorated in Russian style. The restaurant is famous for its dishes of Russian cuisine.
Victor is twenty-five and he already works at this restaurant for three years. He usually comes to work at ten o’clock in the morning. He has a lot of work to do. He dusts his tables and chairs, changes table-cloths on the tables and the flowers in the vases. Then he sets his tables for dinner. He brings cruet-sets, napkins, menu-cards and puts clean covers – plates, glasses, spoons, forks and knives on his tables. All the staff in the dinning room – headwaiter, waiters and waitresses – get ready to receive guests.
Lunch begins at one o’clock. The guests come to the restaurant. The headwaiter meets them in the hall, greets them and shows them to their tables. Victor and other waiters serve lunch till five o’clock. They recommend dishes and vines (liquors) to the customers. The customers choose table d’hote or a la carte dishes.
Dinner begins at six and Victor serves the guests till eleven. He recommends them special dishes or specialties of the restaurant. The guests eat, drink and have a good time. They usually leave the restaurant at midnight. Victor counts the money and gives the cash to the cashier, cleans the tables and then he is free to go home. He likes his work because it is interesti
ПЕРЕВОД на русский


Английский язык | 272 просмотров
Дан 1 ответ
0 голосов

Виктор работает официантом в ресторане «Русский стиль». Это большой ресторан в центре города. Столовая ресторана оформлена в русском стиле. Ресторан славится блюдами русской кухни.Виктору двадцать пять, и он уже три года работает в этом ресторане. Обычно он приходит на работу в десять часов утра. У него много работы. Он заправляет свои столы и стулья, поправляет скатерти на столах и цветы в вазах. Затем он ставит столы на ужин. Он приносит крутильные наборы, салфетки, меню-карты и накрывает на столе чистые чехлы - тарелки, стаканы, ложки, вилки и ножи. Весь персонал в столовой - хрусталь, официанты и официантки - готовятся принять гостей.Обед начинается в один час. Гости приходят в ресторан. Хедвейтер встречает их в зале, приветствует их и показывает им на свои столы. Виктор и другие официанты обедают до пяти часов. Они рекомендуют клиентам и винам (ликерам) блюда. Клиенты выбирают посуду с посудой или по меню.Ужин начинается в шесть, и Виктор обслуживает гостей до одиннадцати. Он рекомендует им специальные блюда или фирменные блюда в ресторане. Гости едят, пьют и хорошо проводят время. Обычно они выходят из ресторана в полночь. Виктор рассчитывает деньги и дает наличные деньги кассиру, очищает столы, а затем он может вернуться домой. Ему нравится его работа, потому что это интересно

(38 баллов)