Напишите ** английском сочинение про любое британское блюдо с переводом Только не с...

0 голосов
126 просмотров

Напишите на английском сочинение про любое британское блюдо с переводом
Только не с googl переводчиком :)


Английский язык (16 баллов) | 126 просмотров
Дано ответов: 2
0 голосов

As for the meals, the British usually have breakfast, lunch, dinner and supper. There also used to be a tradition of drinking tea at 5 o’clock, however it is not respected much today. A day in Great Britain as in many other countries begins with breakfast. It is thougt that English breakfast consists only of porridge, but it can obviously include other food, such as: omelet, bacon, sausages, toasts, pastries, coffee

(88 баллов)
0 голосов

Cornish Pasty

Cornish Pasty is a traditionl round or oval pie, made of wheat or wheat-rye flour. It can be stuffed with beef, pork or chicken and vegetables, such as carrots, potatoes, cabbage. Usually Cornish Pasty is seasoned with spices and greenery, including parsley and parsnip. They can also cook this kind of pies with fruits, for example with apples. Actually, there are dozens of varieties of Cornish Pasty, differing from each other in dough, filling or shape.

Cornish Pasty is a traditional dish for the south-western regions of England, mainly Cornwall. This kind of pies considered to be a distinctive feature of local food, although sellin this kind of tasty and nutritious food has spread throughout England at present. Cornish Pasty can be purchased for a very modest fee (from 50 pence to 2 pounds) in a variety of specialty pastries from York in the north of the country to Windsor in the south. In addition, this type of hot snacks can be bought now in many countries outside the United Kingdom, from Australia to Mexico.

Under the official version, Cornish Pasty was a meal-lunch for the Cornish mines who mined tin in local mines in the Middle Ages. These pies were baked by miners'  wives. Miners had no opportunity to was their hands in mines, and they threw away the crust of the pie to protect themselves from harmful metal. So the legend was born that the pie crusts were left for underground gnomes to appease them.

At the same time, the author of the "Official Encyclopedia of Cornish Pasty" Les Merton argues that the recipy of Cornish Pasty had been passed from generation to generation for the last 10 thousend years, soit can be said that the recipe dates back to the beginning of times.

(782 баллов)
0

Rjhybi G'cnb

0

Корниш Пэсти

Корниш Пэсти - традиционный круглый или овальный пирог, сделанный из пшеничной или пшенично-ржаной муки. Он может быть начинён говядиной, свининой или курицей и овощами, такими как морковь, картофель, капуста. Обычно Корниш Пэсти приправляется специями и зеленью, включая петрушку и пастернак. Такие пироги также готовят с фруктами, например, с яблоками. На самом деле, существуют десятки разновидностей Корниш Пэсти, отличающиеся друг от друга тестом, начинкой или формой.

0

Корниш Пэсти - традиционное блюдо юго-западных регионов Англии, в основном Корнуолла. Подобные пироги считаются отличительной чертой местной кухни, хотя в настоящее время этот вкусный и питательный продукт продаётся по всей Англии.

0

Корниш Пэсти можно купить за очень скромную плату (от 50 пенсов до 2 фунтов) в различных специализированных кондитерских от Йорка на севере страны до Виндзора на юге. Кроме того, этот вид горячих закусок можно купить сейчас во многих странах за пределами Соединенного Королевства, от Австралии до Мексики.

0

Согласно официальной версии, Корниш Пэсти был обедом для корнишских рудокопов, которые добывали олово на местных шахтах в средние века. Эти пироги выпекали жены шахтеров. У шахтеров не было возможности помыть руки в шахтах, и они выбрасывали корочки пирога, чтобы защитить себя от вредного металла. Так родилась легенда, что корки пирога оставляли для подземных гномов, чтобы задобрить их.

0

В то же время автор «Официальной энциклопедии Корниш Пэсти» Лэс Мертон утверждает, что рецепт Корниш Пэсти передавался из поколения в поколение в течение последних 10 тысяч лет, поэтому можно сказать, что рецепт восходит к началу времён.