Russian Cuisine is a mixture ofmany cultural traditions. Rus­ sian cuisine includes all...

0 голосов
163 просмотров

Russian Cuisine is a mixture ofmany cultural traditions. Rus­ sian cuisine includes all kinds of vegetables, mushrooms, meat, milk products, honey, fruits and berries, and a variety of wheat, barley, and rye grains.
The Russian people have always been gourmets. Many names of Russian dishes and liquors have become international. For ex­ ample: vodka, Mini, piroshki, pelmeni.
In Moscow restaurants you can taste the traditional Russian fish soup “ukha” with a huge crawfish. There is a big choice of appetizers, soups on the menu: Russian meat soup with fresh cab­ bage — shchi, meat and fish soup — solyanka, kidney soup with dills — rassolnik, fish soup — ukha, okroshka soup, green sorrel soup and cold beetroot soup — svekolnik.
For snacks the guests can taste cold meat dishes: ham, cold boiled pork — buzhenina, jellied tongue, meat jelly with horse­- radish sauce and various salads. The waiters recommend the guests pressed and red caviar, salmon, stuffed pike-perch, stur­ geon in aspic, herring, marinated herring, smoked sprats and so on. The guests can also choose blini with caviar and salmon.
For the main course the guests can order sturgeon ofany kind — boiled, steamed or on a spit. There are a lot of meat dishes on the menu: roast veal, beef-Stroganoff, minced meat wrapped in cabbage leaves —golubtsi, roast chicken, roast duck, goose stuffed with apples and sauerkraut, and so on. Russians are great lovers ofpelmeni, small Siberian meat pies boiled in broth.
Russian cooking has a great variety of desserts. Kissel has been a favorite dish for many centuries. Kissel is made from fresh or dried fruits or from berries. For dessert you can also have ap­ ples baked with sugar, fruit and berry juice.
Russian cuisine is famous for a large variety of milk products: cottage cheese — tvorog, thick sour cream — smetana, and Russian yogurts — kefir and ryazhenka.
The guests can taste various Russian pies. They are pies with fish filling — rasstegai, a pie with meat or cabbage filling — kulebiaka, open tarts with curd — vatrushki.
Russian honey-cakes are called prianiki, thick О-shaped rolls are called boubliki, dry О-shaped rolls are called baranki or sooshki. Wheat loaves have dozens of varieties. As to rye bread, Russians eat more of it than any nation in the world — a peculiarity of the Russian diet
СДЕЛАЙТЕ ХОРОШИЙ ПЕРЕВОД ТЕКСТА ЖЕЛАТЕЛЬНО БЕЗ ОШИБОК!!!


Английский язык (280 баллов) | 163 просмотров
Дан 1 ответ
0 голосов

Русский народ всегда был гурманами. Многие названия русских блюд и алкогольных напитков стали международными. Для примера: водка, мини, пирошки, пельмени. В московских ресторанах вы можете попробовать традиционный русский рыбный суп «уха» с огромными раками. В меню есть большой выбор закусок, супов: российский мясной суп с свежей кабачкой, щебень, суп из рыбы и супа солянка с укропом рассольник, рыбный суп уха,окрошка суп, зеленый щавелевый суп и холодный свекольный суп свекольник. Для закусок гости могут попробовать холодную ветчину, холодную отварную свиную буженину залитого языка, мясное желе с хреном и различные салаты. Уолтерс рекомендует гостям прессовать и красную икру, лосось, фаршированный судак, острый geon в заливном, сельдь маринованной сельди, копченые шпроты и так далее.Гости также могут выбрать блины с икрой и лососем. Для основного блюда гости могут заказать осетровые из любого вида вареными, пару или на косе. В меню много мясных блюд: жареная телятина, говядина-Строганов, фарш, завернутый в листья капусты, голубцы, жареный цыпленок, жареная утка, гусь, фаршированная яблоками и квашеной капустой, и так далее. Русские - великие любители пельмени, маленькие сибирские мясные пироги, сваренные в бульоне.русской кухне представлено большое количество десертов. Кисель был любимым блюдом на протяжении многих веков. Киссел изготовлен из свежих или сухофруктов или из ягод. На десерт вы также можете попробовать аппетит с сахаром, фруктовым и ягодным соком. Русская кухня славится большим разнообразием молочных продуктов: творог творог, густая сметана Сметана и русские йогурты кефир и ряженка. Гости могут попробовать различные русские пироги.Русские пироги. Это пироги с рыбой, наполненной растегаем, пирогом с мясом или капустой, наполненной кулебиакой, открытыми пирогами с творожными ватрушками. Российские медовые лепешки называются прьяники, толстые О-образные рулоны называются бубликами, сухие О-образные рулоны называются баранки или сошки. Пшеничные хлебы имеют десятки сортов. Что касается ржаного хлеба, то русские едят больше, чем любая нация в мире, особенность российской диеты.
Как-то так

(107 баллов)