Dishes of a gentle consistence, for example a custard or cheesecakes, usually bake in a form put in hot water (it is called as a water bath). Water from heat of an oven evaporates, which envelops a custard and let's to it be stratified. To prepare a water bath simply; put a form in which the dish prepares, in a pan of the bigger size and fill it with partially boiling water. The pan should was. rather big that the form entered into it with cream and in addition from all directions there were some more centimeters. The big baking sheet with boards or a form for this purpose is ideally suited for roasting.
Блюда нежной консистенции, например заварной крем или творожные торты, обычно пекут в форме, поставленной в горячую воду (называется это водяной баней). Вода от жара духовки превращается в пар, который обволакивает заварной крем и не дает ему расслаиваться. Приготовить водяную баню просто; поставьте форму, в которой готовится блюдо, в кастрюлю большего размера и заполните ее частично кипящей водой. Кастрюля должна был. достаточно большой, чтобы в нее вошла форма с кремом и вдобавок со всех сторон осталось еще несколько сантиметров. Для этого идеально подходит большой противень с бортами или форма для запекания.