Today we will tell you the recipe for Caesar salad.
This salad has gained popularity. Start to cook it yourself and home will appreciate your culinary skills!
Thoroughly wash the lettuce leaves and dry them. Lettuce chop into large pieces, or cut into longitudinal strips.
To use, you can keep the prepared sheets in the refrigerator.
Further according to the recipe Caesar salad, you need to prepare the dressing:
Half cloves of garlic and crush chesnokodavki and RUB with a little salt.
Garlic a lot, add in olive oil and warm up together on a light fire to a temperature of 60-70 C. Cool the mass.
Baton cut into small cubes and dry in the oven on low heat to Golden, stirring occasionally.
Toasted croutons sprinkle garlic butter, and if desired, with salt and pepper.
Send a couple of more minutes in the oven. Then cool.
Egg dip in boiling water for 1 minute, then remove and cool.
Cheese grate on more coarse grater.
A bowl, RUB the inside with a piece of garlic, which has remained.
Pull out of the fridge prepared salad leaves and salt and pepper, sprinkle garlic butter mix.
Add lemon juice to taste and stir.
Chicken fillet fried in a skillet with a small amount of fat, cool and cut into small cubes.
Add
grated Parmesan cheese and croutons, fried chicken and again straite
salad and serve immediately to the table to toast not have a pulp.
Сегодня расскажу рецепт салата Цезарь.
Этот салат давно уже завоевал популярность. Начните готовить его сами и домашние оценят ваше кулинарное мастерство!
Тщательным
образом помойте листья салата и обсушите их. Листья салата измельчите
на крупные кусочки, или порежьте на продольные полоски.
До использования можно держать подготовленные листья в холодильнике.
Далее по рецепту салата Цезарь нужно подготовить заправку:
Половину зубчика чеснока раздавите чеснокодавкой и разотрите с небольшим количеством соли.
Чесночную
массу добавляйте в оливковое масло и прогрейте все вместе на легком
огне к температуре 60-70 С. Остудите подготовленную массу.
Батон нарежьте небольшими кубиками и подсушите в духовке на небольшом огне к румяности, периодически помешивая.
Подрумяненные гренки обрызгайте чесночным маслом, а при желании посолите и поперчите.
Отправьте еще на пару минут в духовку. Потом охладите.
Яйцо опустите в кипящую воду на 1 минуту, потом выньте и охладите.
Сыр натрите на более грубой терке.
Салатницу натрите изнутри кусочком чеснока, который остался.
Вытяните из холодильника подготовленные листья салата и посолите, поперчите, обрызгайте чесночным маслом, перемешайте.
Добавьте лимонный сок по вкусу и перемешайте.
Куриное филе обжарить на сковородке с небольшим количеством жира, охладите и порежете на небольшие кубики.
Добавьте
тертый пармезан и гренки, жаренное филе курицы и опять стрясите салат и
немедленно подавайте к столу, чтобы гренки не размокли.